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Institutional affiliations MNHN - CNRS - Inserm
Le laboratoire Structure et Instabilité des génomes UMR 7196 / U1154 est une unité mixte de recherche sous la co-tutelle du Muséum national d'Histoire naturelle, du Centre national de la Recherche Scientifique (CNRS), et de l’Institut national de la santé et de la recherche médicale (Inserm).
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UMR 7196 - U1154 - Structure et Instabilité des Génomes
UMR 7196 - U1154

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Lavelle Christophe & Boulé Jean-Baptiste, June 2021 — Fermentation: A Short Scientific and Culinary Overview of Kefir. , ,
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03320166
This Vo Kientza Hervé, Kelly Alan L., Burke R. Roisin & Lavelle Christophe, 2021 — « Foreword » in Handbook of Molecular Gastronomy.. , ,
https://hal.inrae.fr/hal-03231908
This Vo Kientza Hervé, Lavelle Christophe, Barbar Reine & Malbec Jean-Marie, 2021 — « An educational satellite project around the scientific elucidation of culinary precisions in Lebanon and in the Middle East » in Handbook of Molecular Gastronomy.. , ,
https://hal.inrae.fr/hal-03232012
This vo Kientza Hervé & Lavelle Christophe, 2021 — « Using liquid nitrogen to prepare ice creams in the restaurant » in Handbook of Molecular Gastronomy.. , ,
https://hal.inrae.fr/hal-03232024
This vo Kientza Hervé & Lavelle Christophe, 2021 — « Food Pairing : is it really about science ? » in Handbook of Molecular Gastronomy.. , ,
https://hal.inrae.fr/hal-03231976
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By authors

  • Jean-Baptiste BOULÉ
  • (-) Christophe LAVELLE

Year

  • (-) 2021

Affiliation entity

  • Équipe GPA

Affiliation organism

  • (-) CNRS

Status

A research group
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